Bevezetés a fermentálás csodálatos világába!

2021.10.17. - 14:00

Fermentáló tanfolyam kezdőknek ????
A műhelyt vezeti:
Szende Gabi, életmód-tanácsadó
Hogy mi is az a fermentálás?
Ősi tartósítási eljárás, egy olyan tudás, amellyel örömteli ízeket varázsolhatsz, amely jótékonyan hat a mikrobiomodra, amellyel erősítheted emésztő- és immunrendszeredet, ráadásul még a kedélyedet is javítja.
A részvételi díj, nagyon kedvezményesen 7000 Ft, hogy minél többek számára elérhetővé váljon a tudás.
Az ár tartalmazza:
???? kóstoló
???? szükséges eszközök, alapanyagok
???? online elméleti anyag receptekkel
???? workshopon elkészített üdítő és savanyúk hazavihetőek
???? Fermentálás 1x1 kisokos (nyomtatott)
???? a workshop után negyed éven belül 1x15 perces egyéni online konzultáció, amennyiben kérdés merülne fel az önálló otthoni fermentálás során.
Az alapozó fermentálás workshopon a következőkről fogsz elméleti és gyakorlati ismeretet szerezni:
⚪️ milyen fermentálási fajták léteznek
⚪️ mi a laktofermetálás
⚪️ fermentumok fogyasztásának egészségügyi előnyei, jótékony hatása mikrobiomunkra, hangulatunkra
⚪️ ki nem fogyaszthat laktofermentált ételeket
⚪️ eszközök, alapanyagok
⚪️ a laktofermentálás alapszabályai
⚪️ fermentálás közben felmerülő hibalehetőségek, azok felismerése és azok elhárítása (nyúlósság, Kham-élesztő, penész)
⚪️ laktofermentált üdítő készítése
⚪️ laktofermentált savanyúság készítése idényzöldségből
 
(Ha elfogytak volna a jegyek vagy a dátum nem felel meg, akkor írj e-mail-t a kolumban.zsuzsa@eromuvhaz.hu e-mail címre és küldünk értesítőt a következő műhely időpontjáról.)